Expoziția de jucărie

Inspirat „Expoziția de jucărie” reunește peste 150 de jucării din diferite perioade de timp, din anii 1930 până la începutul anilor 1990. Expoziția concept, este construită în jurul relației dintre jucării și posesorii acestora, relații surprinse vizual de Tiberiu Teodor-Stanciu (Atelier Spre) în panouri tip colaj, ce evidențiază o parte dintre jucăriile expuse alături de copiii, azi adulți, cărora le-au aparținut.

„Expoziția de jucărie” se constituie într-o invitație deschisă de reuniune a iubitorilor de jucării, în vederea punerii în valoare a jucăriilor din spațiul românesc, în diferite epoci. Cheița, elementul de identitate vizuală a expoziției sugerează caracterul dinamic al jucăriei precum și amprenta ludică a expoziției, susținută de grafica ce se regăsește integrată pe panouri.

„Expoziția de jucărie” ideată de George Marici este coordonată de Silviu Teodor-Stanciu și Tiberiu Teodor Stanciu începând cu anul 2020. Pe parcursul celor două ediții ale Expoziției de Jucărie au expus: George Marici, Adina-Maria Simion, Daniela-Carmen Simion, Ofelia Teodor-Stanciu, Silviu Teodor-Stanciu, Tiberiu Teodor-Stanciu, Mihaela Cucu Nicora, Cristina-Lucia Albu, Vlad Alexandru Teodor, Sabin Cristian Teodor, Constantin Teodor, Lucian Teodor.